Bouw85 prefab houtconstructies

Werkwijze

Meedenken, oplossen & efficiency

De werkwijze van Bouw '85

Wij dragen het Bouw-DNA in ons mee

Het zit diep in de genen van Bouw ’85 om uitdagingen als professioneel en kundig team aan te gaan. Meedenken, oplossen & efficiency zijn de pijlers van onze werkwijze.

Duidelijk plan van aanpakMet een duidelijk traject kunnen we een goed resultaat behalen.


Voortraject
Bouw ’85 schuift het liefst zo vroeg mogelijk aan bij een project. Haar kennis en ervaring leiden niet zelden tot nieuwe inzichten over de aanpak van een project, zowel bouwtechnisch als planningstechnisch. Zelfs het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken gebeurt regelmatig. Waar anderen op voorhand afhaken, begint ons bloed pas echt te stromen! Nadat het plan van aanpak en de planning duidelijk is, volgt het proces van meten en tekenen. Bouw ’85 heeft drie Cad-tekenaars/werkvoorbereiders om samen met u te zorgende perfecte vertaling te maken van plan naar productie. Het spreekt voor zich dat het perfect verlopen van dit onderdeel cruciaal is bij prefab bouw!

Productie
Onze uiterst moderne werkplaats in Hem, het ervaren team en het volledig doorontwikkelde productieproces garanderen het beste product en de snelst mogelijke levertijd.

Bouw
Onze meest ervaren bouwers leiden de bouw ter plaatse. Zij hebben vrijwel alles al eens gezien en als ze het nog niet gezien hebben, krijgen ze er pas echt zin in. Het zit diep in de genen van Bouw ’85 om uitdagingen frontaal aan te gaan.

Nazorg
De KOMO/SKH garantie van Bouw '85 biedt objectieve garanties.
Bouw ’85 geeft garantie op al haar producten voor tenminste 10 jaar.
De experts van Bouw ’85

De experts van Bouw ’85 zijn de bouwers van de toekomst en verder.
Investeer daarom tijd in een persoonlijk gesprek met specialisten van Bouw ’85 of vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen bereiken.

Informatie aanvragen

Geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 16:00 uur.

Volg BouW'85