Duurzaam

- Zonnepanelendak -

Contact opnemen:

Als u een vraagt hebt, een opmerking of meer informatie wilt ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen, vul dan vrijblijvend ons e-mailformulier in op onze contactpagina of bel ons op nummer: 0228-316060.
ga naar contactpagina 

Bezoek onze locatie:

Ons adres is Groeneweg 14, 1607 MK Hem.
bekijk op Google maps

Duurzaam duurt het langst

Duurzame bouwmaterialen


Bouw 85 heeft een zonnepanelendak
De werkplaats van Bouw 85 heeft een zonnepanelendak met 274 zonnepanelen welke gemiddeld 25.000 kW opleveren per jaar.

Daarnaast beschikt Bouw 85 over een aardwarmtepomp die volledig voorziet in de warmtebehoefte van het gehele bedrijf.

Energieneutrale productie

De waterdichte, maar ademende folie die gebruikt wordt op de daken van Bouw 85 is van zeer duurzaam, geimpregneerd papier en zo zijn er legio voorbeelden te noemen.
BouW ’85 is in staat om complete, zo goed als energieneutrale huizen te bouwen.
Door de optimale afstemming van isolatie en ventilatie wordt een ideaal klimaat gecreëerd wat nog minimale energie behoeft om op kamertemperatuur te blijven.


FSC® Certificaat

FSC staat voor Forest Stewardship Council, een onafhankelijk, internationaal keurmerk voor hout dat gegarandeerd afkomstig is uit goed beheerd bos.


Een goed beheerd bos voldoet aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. In bossen waar die regels van goed beheer worden toegepast, wordt zorgvuldig gekapt, met respect voor mensen, planten en dieren. De regels gelden voor zowel tropisch als niet-tropisch hout. Per regio zijn de eisen afgestemd op de lokale omstandigheden.

De FSC® is een internationale, niet-commerciële organisatie. Deze organisatie bestaat o.a. uit natuur- en milieuorganisaties en bedrijven uit de vooruitstrevende bosbouw en houthandel die samenwerken om het bosbeheer wereldwijd te verbeteren."

FSC-certificering is ook een instrument tegen ontbossing. Een FSC-bos mag namelijk niet worden omgezet in een soja- of palmolieplantage, of eindigen als veeteelt- of mijnbouwgebied. Als we kiezen voor FSC-producten kunnen de bossen goed worden beheerd en blijven het gezonde bossen. Het resultaat?
Op dit moment is meer dan 200 miljoen hectare bos wereldwijd FSC-gecertificeerd. Dit is vergelijkbaar met vijftig keer de oppervlakte van Nederland!

Bouw 85 B.V. heeft in november 2021 opnieuw een FSC®-certificering gehaald en kan dus al zijn producten leveren met volledig gecertificeerd FSC®-hout.

                                                               SKH-COC-000653